bg

Met het invoeren van de Participatiewet per 1 januari 2015,wil de overheid meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk krijgen.Gemeenten worden verantwoordelijk voor de re-integratie van mensen die nog kunnen werken,maar daarbij wel ondersteuning nodig hebben.Welke veranderingen zullen er nog meer zijn?

Om de laatste vragen en onduidelijkheden rondom de invoering van de participatiewet bij u weg te nemen organiseert Just4Work in samenwerking met WerkMOED een workshop.Onder het genot van een kopje koffie zullen wij er alles aan doen om uw vragen en onduidelijkheden te beantwoorden of weg te nemen.

De workshop zal plaatsvinden op:

Datum:donderdag 11 december a.s.
Locatie:De Delft,Schiehaven 15 in Rotterdam
Tijd:14:30 uur –16:30 uur

In verband met reserveringen horen wij graag of wij u ook mogen verwelkomen donderdag 11 december.

U kunt dit doorgeven aan onze officemanager Franny van Velzen via emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Indien u nog vragen heeft kunt u zich ook tot haar wenden.

Wij gaan ervan uit u te ontmoeten 11 december a.s.

Met vriendelijk groet,

Team Just4Work

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Gratis workshop ParticipatiewetMet het invoeren van de Participatiewet per 1 januari 2015,wil de overheid meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk krijgen.Gemeenten worden verantwoordelijk voor de...
Lees meer...
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.