bg

Wie zijn we en wat doen we?

Just4Work is een jonge,dynamische organisatie die in januari 2006 is gestart.We zijn in korte tijd uitgegroeid tot een jobcoachings,re-integratie-en outplacementbureau met professionele medewerkers met ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt.

Wat doen we?

Just4Work is gespecialiseerd in persoonlijke individuele begeleiding van werkzoekenden vanuit verschillende achtergronden en branches,met verschillende wensen en aandachtspunten.Onze kracht is onze persoonlijke aandacht voor de werkzoekende in combinatie met een arbeidsmarktgerichte houding.Een individuele aanpak en maatwerk zijn onze uitgangspunten,gekoppeld aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de werkzoekende.

Just4Work benadert werk als topsport:

  • In welk team pas je goed?
  • Ben je solo op je best om je doel te bereiken of scoor je beter in een team?
  • Zit je aan de zijlijn van de arbeidsmarkt of ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke uitdaging?

Just4Work helpt je deze vragen te beantwoorden!

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Gratis workshop ParticipatiewetMet het invoeren van de Participatiewet per 1 januari 2015,wil de overheid meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk krijgen.Gemeenten worden verantwoordelijk voor de...
Lees meer...
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.