bg

Invullen van vacatures

Wij begeleiden gemotiveerde werkzoekende bij het vinden van een passende baan.Dit zijn kandidaten met verschillende achtergronden en van uiteenlopend niveau.

Door de individuele begeleiding weten wij van elke kandidaat waar zijn of haar kracht ligt,over welke vaardigheden hij/zij beschikt en welke eventuele beperkingen hij/zij heeft.Dat maakt Just4Work tot een sterke partner voor een geslaagde match.

Met een stageperiode wordt de kans van slagen nog groter.Kiest u voor een stage,dan kunnen u en de kandidaat met elkaar de mogelijkheden verkennen.Uiteraard biedt de coach hierbij begeleiding.

Het merendeel van de kandidaten van Just4Work valt onder subsidieregelingen.Dat maakt het extra aantrekkelijk om iemand in dienst te nemen.Just4Work informeert u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.