bg

Opdrachtgever

Just4Work is er voor alle uitkeringsverstrekkers die het verkleinen van het uitkeringsvolume als doelstelling hebben.Dit zijn overheidsinstanties,zoals UWV,gemeenten die re-integratietrajecten inkopen en begeleiden en arbeidsprojecten aanbesteden;maar dit zijn ook inkomensverzekeraars die schade-uitkeringen verstrekken aan verzekerden voor geleden inkomensderving.

Onze jobcoaches hebben veel ervaring met de verschillende groepen uitkeringsgerechtigden en hebben bovendien specifieke kennis van lokale markten.Hierdoor bieden we mogelijkheden aan kandidaten die zich verder willen ontwikkelen op de arbeidsmarkt en aan mensen die op zoek zijn naar werk.

Naast publieke opdrachtgevers werkt Just4Work ook voor opdrachtgevers in de private sector.Dit zijn opdrachten in het kader van de wet verbetering Poortwachter maar ook outplacementopdrachten.We werken bovendien ook als onderaannemer voor diverse arbodiensten.Wilt u meer informatie?Neem dan contact met ons op via 088-3456780 ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.wij maken graag vrijblijvend een afspraak.

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.