bg

Vanuit een uitkering naar werk

Just4Work werkt vanuit de wensen van de klant.Dat ben jij als werkzoekende.Iedereen die een traject volgt bij Just4Work krijgt een arbeidscoach die je het hele traject begeleidt.

Kennismakingsgesprek

We beginnen een traject altijd met een kennismakingsgesprek.In deze eerste fase maak je kennis met Just4Work en met je arbeidscoach.Deze vertelt je wat je van ons mag verwachten,wat wij van jou verwachten en hoe we succesvol kunnen samenwerken.We inventariseren samen wat jij weet,kunt en wilt.

Coachen naar werk

In een vervolgafspraak maak je samen met je coach een uitgebreid profiel van je mogelijkheden en wensen.Samen zoeken jij en je arbeidscoach actief naar een geschikte baan.Just4Work beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven.

Coachen

Op het werk Als je een baan hebt gevonden,is het soms wenselijk dat we je in het begin wat ondersteuning bieden,bijvoorbeeld bij het aanleren van nieuwe werkzaamheden,het ontwikkelen van vaardigheden of bij sociale en emotionele aspecten in het werk.Ook deze ondersteuning is maatwerk.

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.