bg

Werkgever

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving met een verstandelijke,psychische of lichamelijke beperking.Voor deze mensen is het vaak extra moeilijk om betaald werk te krijgen.Toch kunnen zij voor een werkgever zeer waardevol zijn en prima functioneren.Deze medewerkers zijn vaak juist extra gemotiveerd en gedreven in hun werk.Wellicht zijn er binnen uw bedrijf ook mogelijkheden voor werkzoekenden met een dergelijke achtergrond.

Just4work ondersteunt werkgevers bij het in dienst nemen van deze werknemers.Dit kan bijvoorbeeld door middel van jobcoaching of door het in kaart brengen van de financiele voordelen en subsidies voor u als werkgever.

Ook uw eigen werknemers brengen soms uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee.Soms moet u,om welke reden dan ook,afscheid nemen van werknemers.Ook voor dienstverlening op het gebied van HRM,verzuimadvies,en 2e spoor begeleiding kunt u bij ons terecht.Wij voeren deze dienstverlening uit binnenWerkMOED BV.Hier is alle kennis en expertise samen gebundeld om u als werkgever professioneel te kunnen ondersteunen.

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.