bg

Ziekteverzuim

Heeft u werknemers met een frequent of langdurig ziekteverzuim?Dan bent u er,samen met uw werknemer,verantwoordelijk dat hij of zij niet in de WIA terechtkomt.Zo snel mogelijk actie ondernemen en re-integreren is de beste oplossing.Binnen uw eigen organisatie of,als dat niet mogelijk is,binnen een ander bedrijf.

Just4Work heeft zich gespecialiseerd in deze complexe problematiek.Tot onze expertise behoort het begeleiden van werknemers met met lichamelijke en/of psychische problematiek.

Just4Work biedt individuele ondersteuning:een persoonlijke coach die zowel werknemer als werkgever intensief ondersteunt.Als u dat wenst kan de coach contacten onderhouden met alle betrokken partijen,zoals de bedrijfsarts,de arbodienst en behandelaars.Bovendien heeft Just4Work arbeidsdeskundige expertise in huis.

Just4Work
Op zoek naar werk?Wij hebben met regelmaat leuke vacatures voor mensen die graag aan de slag willen!Klik hier voor de actuele vacatures op Facebook.Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze...
Lees meer...
De partner bij banenafspraakEen mooi en inspirerend verhaal.Just4Work,de partner bij banenafspraak.Klik hier voor het volledige artikel.
Draai uw tablet/telefoon a.u.b.